Hirdetés

„Beragadt” biztonsági szoftverek eltávolítása



|

Számítógépünk biztonságára felügyelő programokkal kapcsolatban könnyen belefuthatunk abba a problémába, hogy azok nem hagyják magukat eltávolítani a rendszerből egy hibásan véget ért leszedési kísérlet (például verzióváltás vagy csere) után.

Hirdetés

Ilyenkor fel kell túrni az internetet a fejlesztő által kiadott, speciális eltávolító programért, hátha azzal zöldágra tudunk vergődni.

 

top_appremover.jpg

 

Ezen próbál könnyíteni az AppRemover nevű ingyenes segédprogram, amely több tucat különböző biztonsági szoftver eltávolítási módszerét ismeri. A 2000-től a 7-esig valamennyi Windows változaton futtatható (64 biteseken is), telepítést nem igényel. Indítás után átnézi a rendszert, és kigyűjti az arra feltelepített biztonsági alkalmazásokat, amelyeket ezt követően akár egyesével, akár egyszerre, egy lépésben eltávolíthatunk. Használata végtelenül egyszerű (Next-Next-Finish), nyelvtudást nem igényel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.