Hirdetés

Besegít a Védelmi Minisztériumnak a Microsoft



|

927 millió dolláros megállapodás keretében nyújt támogatást az amerikai Védelmi Minisztériumnak a Microsoft.

Hirdetés

A Reuters jelentése szerint a Microsoft megállapodást kötött az amerikai Védelmi Minisztériummal arról, hogy a redmondi cég egy 927 millió dolláros együttműködés keretében technikai támogatást és tanácsadást nyújt. 

Hirdetés

A Microsoft februárban már kötött egy nagy üzletet a Védelmi Minisztériummal, akkor arról, hogy mind a 4 millió dolgozó számára elérhetővé teszik a Windows 10-et, 12 hónapon belül. A Microsoft akkor azt mondta, hogy ez volt a legnagyobb üzleti megállapodásuk a Windows 10 történetében. 

A 12 hónapos keret lassan a végéhez ér, az amerikai minisztérium a jelek szerint pedig szeretné, ha a jövőben is minden simán működne. 

2013-ban egyébként egy hasonló megállapodást is kötöttek, akkor a Windows 8-ról. Az viszont közvetlenül csak 350 000 embert érintett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.