Hirdetés

Béta IE11 már Windows 7-re is



|

Úgy tűnik a Microsoft tempósan kívánja kiadni új böngészőjét a régebbi rendszerre.

Hirdetés

A Windows 8.1 egyik legnagyobb újdonságát az Internet Explorer 11 böngésző képezi, amelyet a Windows 8-ban bemutatkozott 10-es verzióhoz hasonlóan a redmondi cég Windows 7-re és Server 2008-ra is elérhetővé kíván tenni.


Ennek első lépéseként a Microsoft csütörtökön kiadta az IE 11 béta verzióját a fentebb említett rendszerekre, a magyar nyelven sajnos nem elérhető szoftver 32 és 64 bites változatokban innen tölthető le. A nem végleges változat elméletileg csupán annyiban különbözik a 8.1 előzetesében helyet kapott testvérétől, hogy nincsenek benne a rendszerspecifikus – például weboldal kitűzése a Kezdőképernyőre – lehetőségek.


Dióhéjban az Internet Explorer 11 újdonságai: gyorsabb általános működés, csökkenő oldalbetöltési idők, SPDY, WebGL, újabb HTML5 / CSS tulajdonságok értelmezése, teljesen újraírt fejlesztői eszközök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.