Hirdetés

Bétázik a modern felületű Firefox



|

Az április végén érkező klasszikus verzió már biztosan megkapja az Australis témát.

Hirdetés

A hét elején a Mozilla kiadta a mobilos és asztali Firefox böngészőinek 27-es főverzióját, ám a napokban ennél izgalmasabb események is történtek az alapítvány háza táján. A kiadási dátum szempontjából közelebbi újdonság, hogy végre elérhetővé vált a Windows 8.x modern felületére optimalizált Firefox 28 bétája, a szoftver első stabil verziója március közepén kerül kiadásra.

Hirdetés


Az elvárhatónak megfelelően az alkalmazás támogatja a Windows 8.x összes fontosabb funkcionalitását: használható a kijelző valamelyik oldalára betűzött nézetben, ismeri az összes fontos érintős gesztust, megpróbálja automatikusan kiegészíteni a címsorba írt URL-eket, továbbá az Oldalsáv megosztási lehetőségeivel is integrálva lett.


A csempés operációs rendszert használóknál többeket fog érinteni a böngésző klasszikus – Windows (asztal), Mac OS X és Linux platformokon egyaránt futó – változatának vizuális ráncfelvarrása. A Firefox eddig egy ezen célra elszeparált fejlesztői ágában tesztelt friss felülete bekerült az általános Aurora kiadásba, azaz április végén a Firefox 29 már garantáltan az Australis felülettel fog megjelenni. A kiadás másik fontos újdonsága a Mozilla-fiók debütálása lesz, amely a jelenleg használt Sync utódja.


(Forrás: Mozilla 1 / 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.