Hirdetés

Bétázik az Anniversary Update fagyásjavító eszköze



|

Egyelőre csak saját felelősségre lehet kipróbálni a programot.

Hirdetés

A Windows 10 Anniversary Update kiadása után kiderült, hogy az operációs rendszer új verzióját a Windows Update segítségével telepítő felhasználók egy részénél különféle fagyási problémák léptek fel. A jelek arra utalnak, hogy számos oka lehet a hibajelenségnek, egy részükért valószínűleg az előző Windows 10 kiadásból hátramaradt beállítások okolhatóak.


Hirdetés


A Microsoft természetesen dolgozik a problémák megoldásán, az esetleges rendszerfrissítések mellett egy különálló javítóprogramot is ki fog adni az érintett felhasználók számára. A cég terméktámogatási fórumán most felbukkant a "Windows Self-Healing Tool" nevű alkalmazás egy előzetes tesztelői verziója, a programot nyilvánosságra hozó felhasználó a Microsoft ügyfélszolgálatától kapta az eszközt, miután kitartóan panaszkodott a fagyási problémája miatt.



Hírünk írásáig a Microsoft hivatalosan még nem jelentette be az eszközt, így a letöltését és a kipróbálását csak a nagyon elkeseredett felhasználóknak tudjuk ajánlani, természetesen saját felelősségre. A Windows 10 Anniversary Update fagyási problémáinak nagy része megoldható a rendszer tiszta újratelepítésével.


(Forrás: WinBeta, Microsoft Community | Nyitókép: Mike Mozart)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.