Hirdetés

Betiltotta a szexet a Twitter a Vine-on



|

Nincs bajuk a szexuális tartalmakkal a Twitternél, csak ne legyen belőle a Vine-on.

Hirdetés

A Twitter egészen pontosan csütörtöki hatállyal döntött úgy, hogy ezentúl tiltja a szexuális tartalmú anyagokat a népszerű videomegosztóján, a Vine-on. A mikroblog szerint a döntés egyáltalán nem érinti majd a felhasználók többségét, ami az ő számításaik szerint több mint 99 százalék ebben az esetben. 

Hirdetés

A többieknek annyit üzent a Twitter, hogy igazából nincsen bajuk a szexuális tartalmakkal, csak nem szeretnék, ha azok náluk lennének megtalálhatóak. A Vine a maga hat másodperces videóival már rögtön az indulásakor népszerű gyűjtőhelye lett a pornográf tartalmaknak. 

A múltban a Twitter többször is próbálta ellehetetleníteni a pornót a Vine-on. A kereséshez szükséges kifejezések blokkolása után figyelmeztetést is tettek a megkérdőjelezhető anyagok elejére, amelyet minden felhasználónak le kellett okéznia a megtekintés előtt. 

Bár a Twitter mostantól tiltja a szexuális jellegű anyagokat és a meztelenséget is, ez utóbbit tanítási és művészi céllal engedélyezik a jövőben is (ha az anyag ezeknek a kategóriáknak megfelel). 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.