Hirdetés

Betűtípusok telepítése



|

Hirdetés

A régebbi Windows verziók esetében tényleg elég volt csak átmásolni a fájlokat a többi betűtípushoz, de az XP esetében jobb, ha szakszerűen telepítjük az új állományokat. Ehhez annyit kell tennünk, hogy a Vezérlőpulton megnyitjuk a Betűtípusok panelt, majd kiválasztjuk a Fájl menüből az Új betűkészlet telepítése pontot. A megjelent párbeszédablakban adjuk meg azt a könyvtárat, ahol a telepítendő betűtípusok találhatók. Ha nem sérültek a fájlok, akkor a nevük megjelenik a Betűkészletek listájában. Ezután kattintsunk az Összes kijelölése gombon, majd az OK gomb megnyomásával adhatjuk a készletünkhöz. Ha a telepítendő betűkészlet már létezik, akkor egy figyelmeztető ablakot kapunk, ami nem engedi felülírni a jelenleg meglévőt. A másolás befejezése után érdemes újraindítani a rendszert, hogy minden program lássa a kibővült betűkészletet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.