Hirdetés

Bevált az előfizetés a Microsoftnak



|

Már 1 millió Office 365 Home Premiumot sikerült értékesíteni.

Hirdetés

Irodai programcsomagjával foglalkozó blogjában a Microsoft nemrég bejelentette, hogy a január végén elérhetővé vált Office 365 Otthoni Prémium változata 100 nap alatt 1 millió érdeklődőt késztetett a pénztárcájának kinyitására. A világ nagy részén igénybe vehető szolgáltatásban lényegében Office 2013-at lehet bérelni, hazánkban havi 2999, vagy éves szinten 29 999 forintért.


Elsőre talán nem tűnik bombának az üzlet, azonban egy licenccel 5 különböző windowsos vagy Mac OS X-es gépre lehet telepíteni a csomagot, továbbá 20 gigabájtos SkyDrive tárhely és havi 60 pernyi Skype-hívás is jár az előfizetés mellé.


Mindez úgy tűnik alátámasztja az Adobe által is erőltetett üzleti modell potenciálját, a Microsoft állítása szerint az Office 2013 és Office 365 – összefoglaló néven „az új Office” – az eddigi legjobban fogyó irodai programcsomagjuk, átlagolva jelenleg másodpercenként 1-nél többet értékesítenek belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.