Hirdetés

Binges új lap oldal jöhet a Chrome böngészőbe



|

Úgy tűnik a Microsoft hivatalos projektjéről van szó.

Hirdetés

Határozottan érdekes felfedezést tett a hétvégén a Google Chrome kódbázisában turkáló Dinsan Francis, ugyanis a böngésző alfa (Canary) kiadási csatornájában elérhetővé vált pár sornyi kód alapján a Bing keresőmotort használók számára a jövőben a Microsofttól származó „Új lap” oldal fog majd megjelenni.
 

Hirdetés


Ennek a végleges kinézete és funkcionalitása egyelőre nem tisztázott, azonban a kód alapján új üres fül nyitásakor a már most is elérhető http://bing.com/chrome/newtab lap fog betöltődni. Ügyes húzás lenne, ha sikerülne kibiggyeszteniük rá a Chrome „Programok” gyorsindító felületének ikonjait, ezek néhány héttel ezelőtti száműzése miatt ugyanis továbbra is áll a bál a Chrome terméktámogatási fórumán.


A lépés végső soron nem meglepő a Microsoft részéről, hiszen ez is az egyik módja lehet a felhasználóik lehető legszélesebb körű kiszolgálásának. A redmondiak egyébként nemrég befejezték a Google-re sárt dobáló Scroogled kampányukat, plusz nemrég az Office Online irodai programcsomagjukra mutató ikonokat is kitűzhetővé tették a böngésző Programok lapjára.


(Forrás: OMGChrome)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.