Hirdetés

Biztonság: Lexma antibakteriális termékek



|

Tisztaságmániások részére kínál a Lexma beviteli eszközöket, melyek speciális bevonatukkal elpusztítják a kórokozókat.

Hirdetés

Az ezüstionok fertőtlenítő hatása már régóta ismert - orvosi eszközök esetében az ókortól kezdve mind a mai napig használt eljárás. A Lexma termékein ez TiO2 bevonattal egészül ki: a vegyület katalizátor módjára működik: fény hatására szabad hidroxid (OH) és oxigéngyököket képez a levegőből, melyek remekül elpusztítják az ezüst által érintetlenül hagyott kórokozókat. Hozzátennénk, teljesen jogos az ötlet.

 

lexma1.jpg

 

Az egeret és a billentyűzetet egész nap markolásszuk-ütögetjük, az alapos takarításra azonban ritkán szánjuk rá magunkat. Kevés olyan embert ismerünk, aki minden egyes számítógépezés előtt veszi a fáradságot egy alapos kézmosásra, márpedig e nélkül a baktériumok hamar megtelepednek az izzadó bőrünk által felmelegített, előnedvesített területen. Tökéletes védelmet persze a Lexma termékei sem adnak, de arra elegendőek, hogy a fertőzés kockázatát nagymértékben csökkentsék.

 

lexma2.jpg

 

Kórházakban, laborokban, orvosi rendelőkben remek szolgálatot tehet egy ilyen eszköz. Gondoljunk csak bele: a számítógépeket minden munkatárs használja, így egy nap alatt könnyen ide-oda terjedhet róla egy új vírusfertőzés - és nem informatikai értelemben. Egy ilyen, antibakteriális hatású billentyűzettel ennek kockázata jelentősen lecsökkenthető - még akkor is, ha csak egy rizikófaktort szűrünk ki vele. Természetesen nem csak az egészségügyben lehet hasznos egy ilyen eszköz, hanem bárhol, ahol egy számítógépet rendszeresen többen használnak: internet-kávézókban, iskolákban, egyetemeken.

 

lexma3.jpg

 

Ezen különleges tulajdonságokon kívül „csak" egy egyszerű, de kényelmes multimédiás billentyűzetet, valamint egy hasonló egeret kapunk, ám az ár miatt nemigen panaszkodhatunk. Kiváló termék!

 

Adatok:

  • Magyar nyelvű, 15 pluszgombbal ellátott multimédiás billentyűzet
  • Lézeres szenzorral szerelt kétkezes egér
  • Aranyozott USB-csatlakozók
  • Ag+ és TiO2 alapú antibakteriális bevonat

 

Értékelés:

Lexma Life Set 7300 Nanoguard

Előny: kiváló ár/érték arány

Hátrány: rettenetesen erős kék LED-ek

Teljesítmény: 92

Szolgáltatás: 91

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.