Hirdetés

Biztonsági réseket orvosol az új NVIDIA driver



|

Sajnos akad néhány súlyos probléma a meghajtóval.

Hirdetés

Az NVIDIA újabb és újabb grafikus meghajtói általában hibajavításokat és sebességbeli optimalizációkat kínálnak a GeForce videokártyák tulajdonosainak. A nemrég kiadott 376.33 WHQL meghajtó az egyhangúságot megtörve biztonsági réseket szüntet meg, méghozzá rögtön hetet. A Google és a Cisco szakemberei által felfedezett sebezhetőségek szolgáltatásmegtagadásra, jogosultságkiterjesztésre, vagy egyszerre mindkettőre használhatóak voltak.


Hirdetés


Ezen túlmenően a driver számos kisebb hibajavítást tartalmaz, továbbá sebességbeli optimalizációkat kínál az Oculus Touch VR-hoz. A rossz hírekre rátérve az illetékesek kikapcsolták a meghajtóban a Titanfall 2 SLI-támogatását, a Dead Rising 4 alacsony és közepes beállítások mellett összeomolhat, továbbá a GeForce GTX 970M chipes laptopokon sokáig töltheti a pályákat a Gears of War 4.


A legújabb GeForce meghajtót az NVIDIA webhelyéről tölthetik le az érdeklődők, de persze a gamereknek szánt GeForce Experience programon keresztül is lehetőség nyílik az aktuális verzióra való frissítésre.


(Forrás: TweakTown, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.