Hirdetés

Biztonságos, felhő-alapú tárhely az AVG-től



|

Az AVG LiveKive bétája biztonságos, felhő-alapú tárhelyet ad a felhasználóknak.

Hirdetés

A közkedvelt, ingyenes antivírus szoftveréről ismert AVG a héten indítja el az AVG LiveKive szolgáltatásának bétáját. Ezzel a vállalat belép a felhő-alapú tárhelyek piacára, ahol a felhasználóknak biztonságos és megbízható szolgáltatást szeretne nyújtani.

Az ígéretek szerint a dokumentumok tárolása és megosztása egyszerű és nagyon biztonságos lesz. Minden felhasználó 5 gigabájt ingyenes, biztonságos tárhelyet kap majd, amelyet bármilyen, szinkronizált eszközről elér majd. A LiveKive szolgáltatást adatmentésre is lehet majd használni, illetve biztonságba helyezhetőek majd a fontos dokumentumok is.

Az AVG Technologies szerint azzal, hogy biztonságos online tárhelyet adnak szervereiken a felhasználók kezébe, minimalizálják az esélyét annak, hogy egyesek megpróbálják majd eltulajdonítani dokumentumainkat PC-nkről vagy mobil eszközeinkről.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.