Hirdetés

Biztonságos levélmentés



|

Hirdetés

Viszont nagyon sok szabályt is használok, például a levélszűrést. Hogyan tudnám a mappáimmal együtt elmenteni ezeket a fontos paramétereket?Az Outlook Express adatainak elmentésére a Genie-soft cég Outlook Express Backup programját javasoljuk: http://www.genie-soft.com

A főmenüből válasszuk ki a Backup Now funckiót. Az első ablakban megadhatjuk a project és a fájl nevét, és némi magyarázatot is fűzhetünk hozzájuk. Továbblépve megmutatkozik a profizmus: akár négy különböző helyre és formában elmenthetjük az adatokat. Választhatunk egy fájl, darabolt fájl, több lemez közül, illetve a CD-írót is igénybe vehetjük.

Válasszuk az egyetlen fájlba való mentést. A következő ablakban szinte minden személyes információt elmenthetünk, akár a Kedvenceket vagy a Címjegyzéket is. Végül eldönthetjük, hogy hagyományos biztonsági mentést készítünk, vagy frissíteni kívánjuk régebbi állományunkat a benne lévő fájlok meghagyásával/törlésével. Adhatunk jelszót is a készülő csomaghoz, és szabályozhatjuk a tömörítés mértékét is. Ezt követően elindul a mentés. Természetesen előtte mindenképpen zárjuk be az Outlook Expresst.




A visszaállítás sem bonyolultabb folyamat! Egyszerűen meg kell adni a lementett fájl nevét és helyét, és az adatok egyeztetésével elindul a kicsomagolás. Az időzített mentés a fentiek ismeretében már könnyebben elsajátítható. A program 15 napig használható regisztrációmentesen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.