Hirdetés

Böngészőbe költözik a Skype



|

Legkésőbb a nyár folyamán minden Outlook levelezőt használónál aktiválódik a csevegési, hang- és videohívási lehetőség.

Hirdetés

Pár hónapos ígéretének nagyjából eleget téve a Microsoft ma az Egyesült Királyságban elérhetővé tette az Outlook felhasználói számára, hogy Skype-os csevegést, továbbá hang- és videohívásokat folytassanak közvetlenül a levelező webes felületén. A funkcionalitás második körben az elkövetkező hetekben Németországban és az USA-ban fog élesedni, míg a globális bemutatkozása valamikor a nyáron esedékes.


A megoldás működéséhez szimpla szöveges csevegéskor elvileg nem szükséges semmiféle beépülő, ám hang- és videohívás esetén már fel kell telepíteni egy az Internet Explorer mellett Chrome-ot és Firefoxot is támogató plugint, amely összekapcsolja a böngészőt a számítógépre feltelepített Skype-klienssel.


A böngészős Skype-olás hazai elérhetővé válásának késleltetése nyilván nem örömteli fejlemény, ám a Microsoft szerint az elsőként rendszerbe kötött felhasználók visszajelzései alapján sok hibajavítás és finomhangolás várható, így legalább nem leszünk kísérleti nyulak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.