Hirdetés

Bővült a HTC bootloader feloldója



|

Még így is csak a szeptember után kiadott mobilokkal kompatibilis az eszköz.

Hirdetés

Pár napja meglehetősen nagy csendben a HTC bejelentette, hogy újabb készülékekkel bővült a bootloader feloldó szolgáltatásának kompatibilitási listája. Az eszköz segítségével a támogatott mobilokon alapvetően a garancia elvesztése nélkül lehet root jogosultságot szerezni, bár természetesen a telefonok hozzá nem értésből fakadó papírnehezékké tétele, vagy éppen a tuningoló programok okozta esetleges hardveres károk miatt már nem vállal felelősséget a tajvani cég.

 

 


Az eredetileg szeptemberben rajtolt szolgáltatással kompatibilis mobilok listája sajnos a mostani frissítéssel együtt sem mondható bőségesnek, ám a HTC szerint megfeszített tempóban dolgoznak a tavaly szeptember előtt kiadott telefonok támogatásán is.


A türelmetlenek Windows alatt saját felelősségre természetesen továbbra is kipróbálhatják a HTC Super Tool nevű eszközt, amely elvileg a legtöbb tajvani készülék rendszerbetöltőjét képes feloldani, ám nem hivatalos megoldás lévén a használata azonnali garanciavesztéssel jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.