Hirdetés

Brutálisan gyorsan indul a Windows 8



|

A Microsoft mérései alapján 30-70 százalékos a gyorsulás mértéke.

Hirdetés

A Windows 8 hivatalos fejlesztői blogján közzétett videó alapján drasztikusan le fog csökkenni a Windows 7-hez képest az új platform rendszerindítási ideje. A megoldáshoz a Microsoft mérnökei egy teljesen új eljárást alkalmaztak: a rendszer immár nem fogja minden leállítás során lezárni a user és a kernel folyamatokat, hanem egy "hiberfile" állományon keresztül megőrzi azokat a következő indulásig, amelyből a rendszer tud táplálkozni.

 

 

 

 

Ez a hiberfájl ráadásul sokkal kisebb a windowsok által jelenleg használatos hibernációs csomagoknál, így a Microsoft mérései alapján 30-70 százalékkal gyorsabb rendszerindulással számolhatunk majd a Windows 8-as rendszereknél.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.