Hirdetés

Búcsúzik a windowsos Facebook Messenger



|

Hétfőtől kezdve már nem lesz használható az asztali kliensprogram.

Hirdetés

Rossz hírrel szolgált tegnap a Windows operációs rendszeren futó asztali csevegőszoftverét használók számára a Facebook, ugyanis a körülbelül két évvel ezelőtt elérhetővé vált alkalmazás 2014. március 3-tól kezdődően már nem lesz használható. A program azok számára jelentett megoldást, akik a közösségi szolgáltatásba való szokásos webes bejelentkezés nélkül kívántak kommunikálni a facebookos ismerőseikkel.
 

Hirdetés


Mark Zuckerberg vállalata nem adott tájékoztatást a Messenger elkaszálásának pontos okáról, azonban soha nem reklámozták különösebben, így feltehetően relatíve kevesen tudtak róla. Szerencsére az asztali kliensprogramot igénylők számára több alternatíva is adott, viszont az extra regisztrációkat mellőzni kívánóknak, továbbá a reklámokhoz és felettébb hasznos böngészős eszköztárakhoz nem ragaszkodók számára csak az ingyenes és multiplatform Pidgin kipróbálását tudjuk tiszta szívvel ajánlani.


(Forrás: AllFacebook, WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.