Hirdetés

Bugjavító kiadás a Windows 10 Insider Preview 14955



|

Vihar előtti csendnek tűnik a rendszer ezen a héten kiadott előzetese.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor a Microsoft szerda délutáni sajtóeseményén fény derül majd a Windows 10 következő jelentős funkciófrissítésének nagy újdonságaira. A mai konferenciának köszönhetően a Windows Insider program egyes résztvevői abban reménykedtek, hogy az eheti előzetesben már akadnak majd szép számmal izgalmas újítások. Kedden elérhetővé vált a build 14955 a fast ringesek számára, és ha nem jön egy másik előzetes a héten, akkor a kénytelenek lesznek továbbra is türelmet gyakorolni a tesztelők.


Hirdetés


A Windows 10 Insider Preview build 14955 vihar előtti csendnek tűnik: látványosabb újítások nincsenek az alaprendszerben, csak tweakeltek egy kicsit a múlt héten bemutatott szögmérő eszköz kinézetén, továbbá hatékonyabbá vált a Narrátor működése. Ezeken túlmenően viszont iszonyatos mennyiségű apró-cseprő hibajavítás található benne, a build jelentősen emeli az operációs rendszer általános minőségét.



Végül megemlítendő, hogy a Posta és Naptár alkalmazások kaptak pár újítást az előzetesben, például gyorsgombok jelentek meg a beérkező e-mailek értesítési üzeneteiben, továbbá új ablakban is megnyithatóvá váltak a levelek.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.