Hirdetés

Cenzúrázott levelek



|

Hirdetés

Kiderült, hogy kiszolgálójuk kiszűrte ezt a levelet, ezért nem kapta meg. Hiába küldtem újra, nem sikerült a fogadás. Állítólag a futtatható állományok küldése és fogadása tiltva van náluk vírusvédelmi okokból. Hogyan tudnám kikerülni ezt a szigorú rendszert?Az ilyen szűréseket azért állítják be a legtöbb cégnél, hogy megakadályozzák a vírusok terjedését. Ez egy olyan biztonsági óvintézkedés, amelyet a fájl kiterjesztésének átírásával (általában) ki lehet játszani (hasonló védelem van beépítve az MSN Messenger 7-be is). A kiterjesztések bekapcsolásához lépjünk a Windows Intézőbe, majd válasszuk az Eszközök menü Mappa beállításai pontot! A felbukkanó ablak Nézet fülén keressük meg az Ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése tételt, és töröljük a pipát. A változtatások nyugtázása után jelöljük ki a küldendő programot, majd válasszuk a Fájl menü Átnevezés pontját, vagy nyomjuk meg az -t. Az utolsó három betűt (exe) írjuk át valami másra (például nkg-re), amit valószínűleg átenged a kiszolgáló. Átküldés után a fogadó félnek vissza kell nevezni a kiterjesztést exe-re ugyanezen a módon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.