Hirdetés

CES 2012: Android költözhet a Windows 8 alá



|

A BlueStacks immár a Windows 8-ra is felkészítette virtualizációs alkalmazását.

Hirdetés

Elsőként még novemberben adtunk hírt a BlueStacks virtualizációs eszközének alfa változatáról, amely egy virtualizált rétegként Android emulációt valósít meg Windows operációs rendszerek alatt felhasználóbarát módon.

 

 

A technológia képes a Windows eszközeit és illesztőprogramjait is használni, így akár nyomtathatunk is az androidos programokból, arról nem is beszélve, hogy kedvenc droidos alkalmazásainkról segítéségével még Windows alatt sem kell lemondanunk.

A BlueStacks első körben Windows 7 alá készítette el segédprogramját, ám friss bejelentésük szerint már a Microsoft legújabb operációsrendszerére is portolták megoldásukat, 400 ezer beépített Android alkalmazással, amit a Windows 8 natív módon lesz képes futtatni hagyományos és Metro UI üzemmódban egyaránt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.