Hirdetés

Chat Controller 1.3



|

E szülők számára érdekes programmal szabályozhatjuk a gépre telepített csevegőprogramok működését.

Hirdetés

Akiknek van gyerekük, jól tudják, hogy a csemeték rengeteg időt képesek eltölteni a számítógép és az internet előtt – különösen a csevegőprogramokat szeretik használni, és tanulás helyett inkább a haverokkal dumálnak.

 

chatcontroller.jpg

 

A Chat Controller minden aggódó szülőnek megoldás lehet, segítségével ugyanis igen részletesen szabályozhatjuk az azonnali üzenetküldő programok működését. A használatot a felhasználók szintjén, valamint napokra és órákra lebontva is korlátozhatjuk, ráadásul külön-külön szabályokat hozhatunk létre, akár alkalmazásonként is. A program az összes fontosabb csevegőprogramot támogatja, mint amilyen például az AOL Instant Messenger, a Google Talk, az ICQ, a Miranda IM, az MSN Messenger, a Skype, a Trillian, a Windows Messenger és a Yahoo! Messenger. Ráadásul ezek meglétéről komplett listát is tud készíteni, ellenőrzi a merevlemezt, majd kiírja az általa megtalált programokat – azok helyét és verziószámát is. A program rendszerszolgáltatásként fut gépünkön.

 

 

Adatok

  • Csevegőprogramok használatának korlátozása
  • Rendszerszolgáltatásként fut
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: rengeteg üzenőprogramot ismer

Hátrány: .NET Framework szükséges a használatához

Teljesítmény: 80

Szolgáltatás: 80

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.