Hirdetés

CHKDSK kezdőknek és lustáknak



|

Hirdetés

Érdekelne, hogy ennek a javításnak a futtatásához nincs windowsos program? Nem szeretek a parancssorba gépelni.Természetesen grafikus felület is létezik ehhez a művelethez, csak megtalálni jóval körülményesebb, mint begépelni a parancssorba. A hibakeresés indításához nyissuk meg a Sajátgépet, majd kattintsunk a jobb egérgombbal a kívánt meghajtóra, és a felbukkanó menüből válasszuk a Tulajdonságok pontot. Az Eszközök fülön kattintsunk az Ellenőrzés gombra, majd a felbukkanó ablakban pipáljuk ki mindkét lehetőséget. Amennyiben a javítást a Windows meghajtóján szeretnénk elvégezni, újra kell indítani a rendszert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.