Hirdetés

Circle Dock



|

Nem tetszik sem a Start menü, sem az Apple „lapos” Dockja? Sebaj, csavarjuk fel az indítópultot!

Hirdetés

Az Apple Mac OS X operációs rendszerből ismert programindító, programkezelő felületet, a Dockot sokan sokféleképpen próbálták már átültetni Windows környezetbe. Eric Wong gondolt egyet, és egy programozási versenyre elkészítette saját teljesen egyedi változatát, amely nem a képernyő valamelyik szélén helyezkedik el, hanem annak közepén, mégpedig körkörös vagy spirális formában.

 

 

tipp_cdock.jpg

 

 

A Circle Dock még folyamatos fejlesztés alatt van, de a már letölthető alfa verzió is elég látványos, és kellően megbízhatóan működik. Az alapikonok mellé középen jobb egérgombbal kattintva könnyedén felvehetünk újakat, saját programjainkat pedig egyszerűen csak „rá kell dobni” középre, és az ikonjaik máris megjelennek a kör vagy spirál szélén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.