Hirdetés

Corel Painter IX.5 frissítés



|

A Corel bemutatta professzionális festőprogramjának legújabb frissítését.

Hirdetés

5 szoftvert, amellyel még egyszerűbbé vált a fényképek festményekké alakítása. Az új verzió támogatja a Rosettát, így a felhasználók Intel alapú Apple hardvereken is futtathatják a Corel Paintert.

A Corel Painter IX a professzionális fényképeszek és és művészek első számú választása a filmiparban, a játékfejlesztésben és a fényképészetben egyaránt. Ennek oka, hogy a szakemberek részére ez a szoftver az ideális eszköz a fényképek festménnyé való alakításához. A folyamatot most még egyszerűbbé teszi a Corel Painter IX.5-ben található Photo Painting Palette.

"A Corel Painter IX.5-ben a Photo Painting Palette pár pillanat alatt elvégzi a feladatot. A fotográfusok most új eszközöket kaptak a fényképek átalakításához, amelyek egyszerűek, mégis rendelkeznek minden olyan professzionális képességgel, ami elvárható ettől az ipari felhasználású, festménnyé alakító szoftvertől" emelte ki a frissítés lényegét Sean Young, a Corel Painter termékmenedzsere.

A Painter IX.5 néhány izgalmas újdonsága:


  • Photo Painting Palette: Aláfestő, Auto-festő és Restauráló paletták adnak lendületet a festmények fényképekből való elkészítéséhez.

  • Rosetta-támogatás Intel alapú Apple számítógépek felhasználóknak: a legújabb Apple gépek használói is élvezhetik a Corel Painter, a digitális Wacom táblák valamint a 6D digitális toll előnyeit.

  • Corel Paint Shop Pro támogatás Windows felhasználóknak: Ezzel a bővítéssel a Painter IX alatt is megnyithatók a Paint Shop Pro állományok.

  • Rubber Stamp Tool: Ez a klónozó eszköz pontról pontra történő másolást tesz lehetővé egy képen belül vagy különálló állományok egyes területei között.


A Macintosh-hoz és Windowshoz is kifejlesztett Corel Painter IX.5 frissítés regisztrált Painter IX tulajdonosok számára ingyenesen letölthető a www.corel.com/painter címről. A frissítés áprilistól külön is megvásárolható a Corel forgalmazóknál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.