Hirdetés

Cortana lesz az egyetemisták legjobb barátja



|

Tovább bővül a Bing rendszere, az akadémiai adattár integrálása a következő lépés.

Hirdetés

Bár a legtöbben még mindig a Halo-ból ismerik, a Microsoft új személyi asszisztense, a Siri ellenfeleként megjelenő Cortana egyre fontosabb szerepet tölt be a Windows Phone felhasználók körében, a szolgáltatás ugyanis nagyban megkönnyíti a mindennapokat.

Hirdetés

Az ősszel érkező frissítés tartalmazza majd a teljes akadémiai adattár integrálását, így sokkal egyszerűbb lesz a professzorok és egyetemi előadók prezentációi közt keresni, de rengeteg konferencia, publikáció és egyéb, az egyetemisták számára fontos tartalom válik egyszerűen elérhetővé.

A Google Scholarral ellentétben nem kell majd különböző oldalakat megnyitnunk ahhoz, hogy elérjük az egyes anyagokat, hanem mindent megtalálunk egy helyen. Ha minden jól megy, minden fontos forrásanyagot megtalálunk majd néhány kattintással, de arra azért ne számítsunk, hogy Cortana megírja helyettünk a szakdolgozatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.