Hirdetés

Csak előfizetőknek adja a legjobb játékokat az Amazon



|

Kizárólag Prime tagok vehetik meg az Amazon kínálatának húzócímeit.

Hirdetés

Az Amazon sokak elsődleges beszerzőhelye volt eddig a videojátékok terén, most azonban egy újabb váratlan húzással a próbálják az előfizetés felé terelni felhasználóikat. A Prime tagok eddig különféle kedvezményeket élvezhettek az extra szolgáltatások mellett, mostantól azonban bizonyos programokat csak ők vásárolhatnak meg.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban kizárólag az előfizetők számára érhető el például a Battlefield Hardline, a Far Cry Primal vagy a FIFA 16 Xbox One és PlayStation 4 verziója, az Egyesült Államokban pedig a Grand Theft Auto V-ot érinti a korlátozás. Hasonló megoldást korábban is alkalmazott már az Amazon, például DVD-filmek és egyéb termékek esetében.

A korlátozást csupán úgy lehet kikerülni, ha harmadik fél által kínált portékát vásárolunk. Az Amazon kommentárja szerint a Prime hozzáférés lényege, hogy exkluzív választékot nyújt, amit egyébként bármelyik felhasználó ingyen kipróbálhat 30 napon keresztül. Kérdéses mindenesetre, hogy ezzel a lépéssel hány vásárlót idegenítenek el, akik más beszerzési forrás, akár digitális áruházak után néznek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.