Hirdetés

Csak az OEM partnerek kaphatnak olcsó Windowst?



|

Úgy tűnik a binges kiadás kizárólag egy téren különbözik a normál 8.1-től.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt rendkívül érdekes pletykák érkeztek a Windows 8.1 Update 1 tavaszi frissítésről folyamatosan információkat szolgáltatott WZOR-nak köszönhetően, ugyanis napvilágra került az OS „with Bing” jelzésű kiadása. A korábbi pletykák alapján az operációs rendszer olcsó vagy ingyenes változatáról volt szó.
 

Hirdetés


Mostanra úgy tűnik sikerült összerakni a kirakós darabkáit: a Windows 8.1 with Bing nagy valószínűséggel kizárólag a számítógépgyártók számára lesz elérhető, továbbá valóban jóval olcsóbb lesz az alap kiadásnál, ez lehet a híresztelt 70 százalékkal árcsökkentett asztali operációs rendszer a Microsofttól. Az olcsóságért cserébe viszont a redmondi vállalat kiköti, hogy a partnereik – a bloatware szoftvereik telepítésével párhuzamosan – nem változtathatják meg az alapértelmezetten beállított Bing keresőmotort.


Ettől függetlenül a platformmal előtelepített eszközöket megvásárló fogyasztók a Windows 8.1 normál kiadásához hasonlóan természetesen bármikor átállhatnak egy másik keresőmotorra, éppen ezért a Microsoft számára valószínűleg nincs értelme boltokban is forgalomba hozni az olcsóbb kiadást.


(Forrás: ZDNet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.