Hirdetés

Csendes lesz a júniusi patch kedd



|

Egyetlen kritikus sebezhetőséget készül foltozni a Microsoft.

Hirdetés

Szokásos rutinjának megfelelően a Microsoft kiadta a jövő héten esedékes patch keddjének előzetes áttekintőjét, amely alapján meglehetősen csendes lesz a júniusi foltozónap. A vállalat összesen 23 darab sérülékenységet szüntet majd meg a különféle termékeiben, ám ezek közül egyetlen darab kapott kritikus besorolást, amely az Internet Explorer összes támogatott (6-10) verziójában távoli kódfuttatásra ad lehetőséget.


A többi patch mind fontos besorolást kapott: az Office 2003 és Office for Mac 2011 termékekben távoli kódfuttatási lehetőség lesz megszüntetve, míg Windows XP-től felfelé az összes operációs rendszerben adatszivárgási, túlterheléses támadásra lehetőséget adó, továbbá jogosultságkiterjesztési problémák kerülnek foltozásra.


A részletek iránt érdeklődők itt csemegézhetnek a részletek közt, plusz a témához kapcsolódóan kiemelnénk, hogy a Microsoft frissítéseinek kiadásával párhuzamosan valószínűleg az Adobe Flash-ből is elérhetővé fog válni egy hibajavító kiadás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.