Hirdetés

Csendet kérünk!



|

Önt is idegesíti a kilépéskor és bejelentkezéskor lejátszott melódia?

Hirdetés

A Vezérlőpulton nyissuk meg a Hangok és audioeszközök modult, majd lépjünk a Hangok fülre. Ha minden csipogást ki szeretnénk kapcsolni, válasszuk a legürdölő menüből a Nincsenek hangok sémát.

 

hangok.png
 

 

A programesemények mezőben programonként csoportosítva leljük a különböző eseményeket, amelyekhez hangot rendelhetünk. Ha valamelyiket el akarjuk némítani, egyszerűen jelöljük ki, és legalul, a Hang listáról válasszuk ki a (Nincs) elemet. Ha mindent beállítottunk szájízünknek megfelelően, kattintsunk a mentés másként gombra, és adjunk rövid nevet az általunk kreált hangsémának. Így - ha a Windows megfeledkezne beállításainkról - elég kiválasztani saját sémánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.