Hirdetés

Csöndben megkezdődött a Vista SP1 és az XP SP3 tesztelése



|

Tesztelik a pre-béta szervizcsomagokat.

Hirdetés

A cég többször is megígérte, hogy még idén előáll a Vista szervizcsomaggal, de még most sem hajlandó közölni: pontosan mikor állnak elő a végleges verzióval. Ami az XP SP3-at illeti, a jövő év első felére ígérte a Microsoft, de ezt csak előzetes becslésnek nevezte és nem közölt további részleteket.

 

Ugyanakkor két hivatalos Vista-frissítést is kiadott a cég, ezek a „teljesítmény és megbízhatóság", illetve a „kompatibilitás és megbízhatóság" névre hallgatnak, és valószínűleg részét fogják képezni a hivatalos szervizcsomagnak is.

 

Beszámolók szerint a csomagok a Vista rengeteg, rendkívül idegesítő hibáját kiküszöbölik - említik az Explorer és az állománymásolás kóros lassúságát, a hibernáció után „meghaló" TCP/IP kapcsolatokat, a printer-installálási problémákat és még számos másikat. Ugyanakkor érdemes alaposan tájékozódni különböző fórumokon, hogy egyes felhasználók mit tapasztaltak- van, akinek problémamentesen működött tovább a számítógépe, de olyan is akadt, aki nem tudta megfelelően leállítani PC-jét a csomagok installálása után.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.