Hirdetés

Csoportmunkát forradalmasítana a Mozilla



|

Bármely weboldal közösségivé alakítható a TowTruck szolgáltatással.

Hirdetés

A Mozilla meglepően nagy csendben már vagy két hónapja elindította a TowTruck névre hallgató kísérleti szolgáltatását, amellyel bármely weboldal könnyedén közösségivé varázsolható. A WebRTC szabványt használó megoldás pofonegyszerűen integrálható bármely portálba, csupán pár sornyi JavaScriptet kell hozzáadni a weblapok forráskódjához.


A sikeres beépítés után a weboldalakon megjelenik a TowTruck bekapcsolása gomb, erre rákattintva beállíthatunk magunknak egy profilnevet, majd kérhető egy speciális link, amelyet másokkal megosztva azok becsatlakozhatnak a munkamenetünkbe: ekkor hangos és szöveges csevegést lehet folytatni, vagy akár egy dokumentum közös szerkesztésére is lehetőség nyílhat.

Tow Truck - Proof of Concept in Progress from Simon on Vimeo.


Az erősen alfa státuszú szolgáltatásról bővebb információkat a Mozilla weboldalán lehet találni, ahol sejthető módon tesztkörnyezetekben rögtön ki is próbálható a szolgáltatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.