Hirdetés

Csoportos hívással frissülhet a FaceTime



|

A pletykák alapján az iOS 11-ben érkezik meg a csoportos hívás funkció.

Hirdetés

Az Apple-nek többek között Izraelben is sok mérnöke van, akik pedig most elindítottak egy pletykát: állítólag hamarosan frissül a FaceTime. 

Hirdetés

A FaceTime egészen pontosan egy új funkciót kapna az iOS 11-ben, a csoportos hívást. Ez lehetővé tenné az iOS-es felhasználóknak, hogy élőben streameljenek csoportoknak, ne csak egy emberrel beszélgessenek. 

Mivel a funkcióra sok üzenetküldő már rég képes - a Skype és a Facebook Messenger is támogatja -, ezért az Apple-nek is frissítenie kell, ha lépést akar tartani. A FaceTime kamera utoljára 2015-ben frissült az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus érkezésekor, amikor az előlapi kamera 1,2 megapixelesről 5 megapixelesre fejlődött. 

Természetesen nem lenne meglepő, ha idén is fejlődne az előlapi kamera, mondjuk 8 vagy 12 megapixelesre - elvégre sok androidos rivális már 16 megapixeles előlapi szenzorral dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.