Hirdetés

December 22-én újabb Angry Birds játék jön



|

Ajándékot is kap, aki feliratkozik az Angry Birds Blast! megjelenésére.

Hirdetés

A Rovio az a cég, amelyik az Angry Birds mögött áll, és értelemszerűen szeretne minél több sikert és pénzt elérni a vonallal. A színes madarak egyre több címet hoznak, és bár az újdonság varázsa rég eltűnt, a fejlesztők mindig megpróbálnak valami újat. 

Hirdetés

Ezúttal egy újabb spin-off, az Angry Birds Blast! közelít. Ez a játék gyakorlatilag a Candy Crush Sagára hasonlít, a puzzle során három egyforma elemet kell egymás mellett becéloznunk. 

A kategóriának megfelelően jutalmak és extrák járnak akkor, ha valaki egyszerre több mint három egyforma madarat is le tud szedni a mezőről. 

Természetesen ezúttal is lesznek in-app vásárlások, aki viszont feliratkozik a játék megjelenésére, az december 22-én 9,99 dollár értékű aranyat kap, ingyenesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.