Hirdetés

December 5-én jöhet az Android 7.1.1



|

A Rogers szerint a Nexus 6P-re december 5-én már a végleges Android 7.1.1-es frissítés érkezik meg.

Hirdetés

Az Android 7.1.1 bétája már elérhető a Google Nexus készülékeire, azonban a jelek szerint nem kell már sokat várnunk a végleges verzióra sem. 

Hirdetés

A Rogers frissítette a szoftverfrissítéseket tartalmazó listáját, ez alapján pedig a Nexus 6P december 5-én kapja meg az Android 7.1.1 stabil, végleges változatát. 

Minden bizonnyal a Nexus 5X készülékek tulajdonosai is ugyanakkor kapják meg az új rendszert. 

A Google a legutóbbi havi frissítést november 5-én tette közzé, vagyis a jelek szerint a következő biztonsági frissítést az Android 7.1.1-gyel köti egybe. 

Mivel az Android 7.1.1 október 19-én érkezett béta formájában, ezért úgy tűnik, hogy a kisebb frissítések valóban gyorsan futnak majd be.

Eközben a leggyorsabb gyártók még csak most teszik közzé az Android 7.0 bétáját a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge, valamint Xperia X és Xperia X Performance készülékekre. Eddig egyedül az LG G5-re jutott el stabil Nougat, de nem minden országban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.