Hirdetés

December 6-án jön az Android 7.1



|

A Nexus 6P állítólag már december 6-án megkapja a végleges Android 7.1-et, kevéssel azután a többi készülék is.

Hirdetés

A Google a múlt hónapban azt ígérte, hogy az Android 7.1-es verziója még decemberben megjelenik a Nexus készülékekre. Úgy tűnik, hogy már a pontos dátum is megvan. 

Hirdetés

A Vodafone ausztrál képviselete szerint a Google december 6-án adja ki a Nexus 6P-re az Android 7.1.1-et. A 650 MB-os csomag egyben a decemberi biztonsági javításokat is tartalmazza, és egészen pontosan a 7.1.1-es frissítést jelenti. 

Két hét is beletelhet, mire minden készülékre eljut a frissítés. Természetesen a Nexus 6P után röviddel a Nexus 5X, a Nexus 6, a Nexus 9, a Nexus Player és a Pixel C is megkapják valószínűleg az új Androidot. 

A Pixel és a Pixel XL már az Android 7.1-et futtatják, de a biztonsági frissítéseket ezek az eszközök is megkapják december elején. 

Aki nem szerette volna kivárni a végleges kiadást, az egy ideje már béta formájában tesztelhette a fejlesztői előzetest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.