Hirdetés

Digitális térképekkel újított a Google Maps



|

A Google Maps Gallery rengeteg érdekes digitális térképet tartalmaz.

Hirdetés

Amennyiben valamilyen nem szokványos, különlegesebb térképre van szükségünk, akkor a Google ezentúl ebben is a segítségünkre lesz. A Google Maps Gallery olyan digitális térképekkel van tele, amelyek különböző cégektől, kormányzatoktól és non-profit szervezetektől (még a National Geographictól is) származnak. 

Hirdetés

A felsorolásban számos érdekességet találhatunk. Az internethasználat részletezése mellett követhetjük a klímaváltozást és a történelmi csaták színtereit is. A különféle térképekről elmondható, hogy a döntő többségük ezidáig egyáltalán nem volt szabadon hozzáférhető az átlagemberek számára, és gyakorlatilag mindegyik csak papíron létezett mindeddig. 

A National Geographic például az elmúlt bő egy évszázad során több mint 800 térképet készített már, de ezek hozzáférhetősége erősen korlátozott volt. Most a Google Maps Gallerynek hála a weben keresztül már nem gond megtekinteni a kollekciójukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.