Hirdetés

Dimag Reader for iPad: az első magyar digitális magazinolvasó



|

A magazinpiacon az új technológia eszközök és az új programok ígéretes változásokat hoznak el színes, mozgalmas olvasási élményt kínálva. A Dimag rendszer már most lehetőséget biztosít a digitális magazin-olvasás élményére.

Hirdetés

Megjelent a Dimag Reader for iPad, amelynek segítségével már az Apple iPad készülékeken is ingyenesen elérhetővé válik a dimag.hu piactér digitális magazinválasztéka, minden extra költség nélkül. Természetesen a Dimag Reader PC-n továbbra is elérhető minden felhasználó számára.

 

 

 

Milyen a digitális magazin a dimag rendszerében?

A digitális magazin nem egy weboldal és nem egy online újság. A digitális magazin az újságárusoknál kapható nyomtatott magazin formailag teljes mértékben megegyező digitális változata, mely tartalmilag rengeteg interaktív meglepetést is tartalmazhat. 

A digitális magazinokban találkozhat interaktív linkekkel, videó tartalmakkal és extra képgalériákkal is. Az extra tartalmakon kívül, az egyetlen különbség, hogy a digitális lapot nem papíron juttatják el Önnek, hanem az internet segítségével vásárolhatja meg, fizetheti elő, majd töltheti le a számítógépére, illetve Apple iPad eszközére is.

A kiadványok az ingyenesen letölthető Dimag reader programmal olvashatók. A magazinok letöltését követően Önnek nincs szüksége internetkapcsolatra sem. Bárhol, bármikor élvezheti a kiadványokat. Nincs országhatárhoz kötve, élhet külföldön, utazhat repülővel, nyaralhat külföldön a kedvenc magazinjai mindig elérhetőek lesznek.

 

 

 

Milyen további előnyei vannak a digitális magazinoknak?

Kedvezőbb áron elérhetőek, mivel előállításuk során nincs nyomdaköltség. A digitális magazinok tartalmai könnyen kereshetőek, így archiválására is kiváló megoldást kínál. A magazinok szerkesztőinek és a hirdető cégeknek is új lehetőségeket kínál a számtalan interaktív megoldási lehetőséggel. Környezetbarát termék, mivel nincs papírfelhasználás.

 

 

 

 

Milyen digitális magazinok vannak?

A www.dimag.hu oldalon folyamatosan követheti a folyamatosan bővülő magyar nyelvű magazinválasztékot. 

Jelenleg többek között a PC World, VOX, Ezermester, The Explorer, SztárSport, FourFourTwo, Libri Napos Oldalak, 576Kbyte, Vitorlázás, Computerworld, Hangfoglalás, Over, Díszmadár, AutóFórum, Macska, Kutya, Aqua, Formula, Indóház, 100%Fradi, Otthonok és kertek, Fishinfo, Golden Harmony, Mirax mesemagazin, fotoVideo, Makészház-Passzívház magazinok digitális változata közül választhat és a kínálat napról napra folyamatosan bővül.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.