Hirdetés

DiskDigger 1.0.2



|

Véletlenül letörölt értékes állományok, elveszett fontos fájlok; talán ez az, amitől legjobban rettegnek a felhasználók.

Hirdetés

A letörölt állományok visszaállítására szakosodott, úgynevezett „undelete” programokból rengeteg van, ebből adódóan nincs minden veszve, ha beüt a baj. A megfelelő szoftverrel – mint amilyen a DiskDigger is – megpróbálhatjuk visszaszerezni elveszettnek hitt állományainkat.

 

 

 

Az alkalmazás kétféle módszert kínál a megsemmisült fájlok visszaszerzésére. A gyorsabb Dig deep névre hallgató módszert akkor érdemes használni, ha a fájlt nemrégiben töröltük le és azóta nem történt fájlmozgatás. Az ennél jóval lassabb, ám hatékonyabb és a fájlrendszer típusától független Dig deeper módszer szektorról szektorra vizsgálja át a lemezt az elejétől és az ismertebb fájlformátumokra jellemző jellegzetes bitminták alapján próbálja megtalálni a dokumentumokat. Ezek a minták behatárolják a megtalálható fájlformátumokat, de szerencsére a DiskDigger minden fontosabbat ismer – ezek közül a keresés indítása előtt kiválaszthatjuk, hogy mit keresünk pontosan.

Hogy a keresés ne tartson olyan sokáig, a Dig deeper módban megadhatjuk, hogy melyik szektortól induljon a kutatás, átugorva ezzel mondjuk a merevlemezen az operációs rendszer által elfoglalt helyet.

 

 


 

A program különlegessége, hogy a megtalált állományokról vagy azok töredékéről előnézeti képet kapunk, ami rendkívül hasznos, hiszen a fájlneveket ennél a keresési módszernél nem fogjuk látni, ezért csak így bizonyosodhatunk meg arról, hogy ez az a fájl, amit keresünk, vagy sem.

A program ingyenesen letölthető próbaváltozata korlátlan ideig működik teljes funkcionalitással, de minden egyes fájl visszaállítása előtt felugrik a program megvásárlásra buzdító felirat, ami csak 5 másodperc után tüntethető el.


Adatok

  • Kétféle visszaállítási módszer
  • FAT, FAT32, NTFS, ExFAT támogatása Dig Deep módban
  • Fájlrendszer-típustól független keresés Dig Deeper módban
  • Előnézeti (preview) lehetőség visszaállítás előtt
  • Forgalmazó: Defiant Technologies, LLC.
  • Ár: 15/50 dollár (magán/üzleti licenc)
  • Web: diskdigger.org


Előny: szektoralapú részletes keresés
Hátrány: a töredezett állományokból csak az első rész állítható vissza
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4,5
Ár/érték: 4,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.