Hirdetés

DownThemAll! – Töltsd le mind!



|

Számos tulajdonsága miatt szerethetjük a Firefoxot, ám a letöltések kezelésében nem mutat nagy előrelépést az Internet Explorerhez képest. Ám ezen képessége megváltoztatható!

Hirdetés

Szerencsére kiváló kiegészítők léteznek hozzá e célra: ilyen például a DownThemAll!, amely nem egy szokványos letöltésvezérlő, de az alapfunkciókat (letöltések megállítása, újraindítása stb.) is tartalmazza.

 

 

downthemall!.png
A letöltés tempóját akár a négyszeresére tudja gyorsítani több letöltési szál használatával, igazi erőssége azonban több fájl egyidejű letöltése és rendszerezése. Egyetlen kattintással kigyűjti egy adott weboldal valamennyi letöltési hivatkozását, amelyek között kényelmesen válogathatunk, vagy akár elindíthatjuk az összes letöltését párhuzamosan. A fájlokat az általunk megadott szűrők alapján automatikusan a helyükre teszi a merevlemezen, sőt kívánságunk szerint át is nevezi őket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.