Hirdetés

DriverMax 2.1



|

Windowsos meghajtóink lementésére és visszatöltésére használatos alkalmazás, amelynek legnagyobb hasznát az operációs rendszer újratelepítésekor vesszük.

Hirdetés

A Windows újratelepítése rettentő sok problémával jár, amelyek közül különösen gyötrelmes az eszközeink fáradtságos munkával összevadászott meghajtóinak újrarakása. Ez főleg akkor jelenthet gondot, ha valamilyen „egzotikus" hardverünk van, esetleg a gyártó cég már megszűnt és letöltési oldala elérhetetlen. Ezt a problémát orvosolja meglepő egyszerűséggel a DriverMax, amely segítségével egy varázslón keresztül menthetjük le, illetve rakhatjuk újra az általunk kiválasztott eszközmeghajtókat. Az egész tényleg csak pár percet vesz igénybe, megadjuk, hogy egy mappába vagy egy tömörített állományba szeretnénk-e lementeni az meghajtókat, a program kilistázza az összes, a gépünkben található eszközt, mi pedig beállítjuk, hogy melyeket szeretnénk archiválni. A visszatöltés is ugyanilyen egyszerű, ki kell választanunk a forrást, megadni, hogy mely eszközök meghajtóját szeretnénk visszatölteni és azok pillanatok alatt ismét a rendelkezésünkre állnak. A archiválás és a visszatöltés mellett a program részletes HTML illetve szövegalapú listát is tud készíteni a meghajtó-programjainkról.

 

drivermax_web.png

 


Rendkívül hasznos alkalmazás a DriverMax, segítségével a Windows újratelepítés lényegesen leegyszerűsödik. Kár, hogy az amúgy ingyenes program 30 napon túli használatához (ingyenes) regisztráció szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.