Hirdetés

Dumpr, a képbolondító



|

Régen a grafikus programok privilégiuma volt, hogy képeinket mindenféle effektussal átalakítsák, manapság erre egy weboldal, egy webes szolgáltatás is képes.

Hirdetés

A Dumpr kedvenc fotóinkból készít meglehetősen érdekes képeket, különös képi hatások felhasználásával. Az ingyenesek között akad múzeumi tárlat, mobiltelefonos paparazzi, bűvöskocka-generátor (ez a legjobb), puzzle-készítő, nyolcféleképpen földönkívülivé konvertáló, fraktálos-rekurzív, tükörpadlós és húsvéti tojást tojó is.

 

dumpr.jpg

 

Használata egyszerű: kiválasztjuk a kívánt hatást, majd vagy feltöltjük saját képünket, vagy megadjuk egy kép elérési útját valamelyik ismert fényképmegosztó oldalon, esetleg bárhol az interneten. Rövid szöszmötölés után megkapjuk a (néha nem annyira) kívánt eredményt, amelyet elküldhetünk e-mailként valakinek, feltölthetünk a Flickrre, vagy letölthetjük képként számítógépünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.