Hirdetés

dupeGuru 2.4.5



|

A felgyülemlett adatok között óhatatlanul előfordulnak duplikátumok, amelyek eltávolításához használjunk célszoftvert!

Hirdetés

Az emberek a számítástechnika világában sem szakadnak el teljesen a gyökereiktől: modern gyűjtögető életmódot folytatnak, vagyis mindent letöltenek és elraktároznak azzal, hogy jó lesz ez még valamire! Különösebben nincs is ezzel baj, hiszen manapság már elfogadható áron kapni olyan óriási merevlemezeket, amelyekről néhány éve még álmodni sem mertünk - ember legyen a talpán viszont az, aki hosszú idő után el tud igazodni az állományok erdejében. Egy idő után tehát óhatatlanul is számos duplikált állománnyal leszünk gazdagabbak. Ezen duplikátumok felkutatására és eltávolítására készítették a dupeGurut. A szoftver többféle algoritmus alapján kutakodik a kiválasztott tartományon belül; keresni nem egyszerűen csak név alapján lehet, hanem a fájlok méretét, illetve esetenként azok tartalmát is szemügyre veszi. A keresés időtartama függ az átvizsgálandó tárhely méretétől, valamint az állományok számától is, ám összességében nem tart hosszú ideig. A találati listát nem ajánlott automatikusan törölni - sok fontos, a Windows működési módja miatt duplikált rendszerállomány is belekerül -, inkább gondosan nézzünk meg mindent, mielőtt törlésre jelölnénk be.

 

dupeguru.jpg

 

 

Adatok:

- Egyszerű, átlátható kezelőfelület

- Többféle keresési alaposság

 

Előny: hasznos segédprogram

Hátrány: csak óvatosan használatható

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.