Hirdetés

Duplájára nőtt a Windows Phone appok száma



|

Már több mint 300 000 applikációból választhatnak a Windows Phone tulajdonosok.

Hirdetés

A Microsoft operációs rendszerét futtató okostelefonok tulajdonosai már majdnem minden fontos applikációhoz hozzájuthatnak, bár a választék így is jócskán elmarad az iOS és Android esetében megszokottól. A Windows Phone Store a cég legújabb bejelentése szerint 300 000 letölthető appot tartalmazott júniusban, ami kétszerese a tavalyi időszaknak, és 100 000-rel több a decemberi eredménynél. A Microsoft szerint a fejlesztők száma is 50%-kal nőtt, azaz egyre több az első címes publikáló és a piacra újonnan belépő fejlesztő.

 

Hirdetés

 

A bővülés egyre több embert csábíthat a Windows Phone használatára, főleg hogy olyan nagyobb nevek is megjelentek a kínálatban, mint az Instagram és a Vine. A lyukak betöltéséhez azonban még hosszú utat kell megtennie a Microsoft-nak, hiszen többek között a Snapchat és a YouTube helyett csak nem hivatalos alternatívák állnak a felhasználók rendelkezésére. A mennyiség jó, de a minőség még fontosabb lehet, hiszen kevesen váltanák le bevált platformjukat egy olyanra, ahol nem használhatják kedvenc applikációikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.