Hirdetés

E-mailre koncentrál a Mozilla



|

A Mozilla Messanging elsősorban a Thunderbird 3 kifejlesztésére jött létre.

Hirdetés

A Mozilla Messaging a népszerű, nyílt forráskódú Thunderbird levelezőszoftver következő verziójának kifejlesztését célozza. A Thunderbird 3-mal minden szinten emelni szeretnék a felhasználói élményt, ezt többek között a keresés javításával és naptár-szoftver integrálásával kívánják elérni.

 

A Mozilla alapítvány böngészője, a Firefox egyre nagyobb népszerűségnek örvend, nem utolsó sorban azért, mert mind a Firefox, mind a Thunderbird nyílt forráskódú szoftvereken alapul.

 

A Mozilla Messaging szintén a nyílt forráskódú modellt követi, a világ különböző részeiről verbuválódott, kis létszámú csapat végzi a fejlesztést. A cég vezetője David Ascher lesz, igazgatótanácsának tagja továbbá Christopher Beard, a Mozilla Labs alelnöke és ügyvezetője, valamint Marten Mickos, a MySQL-forgalmazó AB vezetője is.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.