Hirdetés

EASEUS Partition Manager 1.6.4



|

Újraformázás nélkül partícionálhatjuk merevlemezeinket ezzel az alkalmazással.

Hirdetés

A partíciók alapszintű kezelése Windows alatt is megoldott az operációs rendszer Lemezkezelő alkalmazásával, de ez igen kevés lehetőséget nyújt. Haladó felhasználók külön alkalmazásokat kell, hogy használjanak erre a célra, amelyek között igen ritka az ingyenes alkalmazás. Ezen ritkaságok közé tartozik az EASEUS Partition Manager, amely otthoni felhasználók számára teljesen ingyenesen használható. Minden fontosabb dolgot tud, amelyeket a fizetős szoftverek: létrehozni, törölni, formázni, átméretezni és mozgatni tudjuk partícióinkat segítségével. Képes meglévő partíció méretének csökkentésére úgy, hogy a rajta lévő adatok nem vesznek el. A felszabadult helyen akár új partíciót hozhatunk létre, akár hozzácsaphatjuk egy meglévőhöz. Mindezek mellett lehetőséget nyújt partíciók részletes adatinak megtekintésére, partíciók aktívvá tételére és meghajtójelek megváltoztatására is. A program alapvetően Windows alatt fut, de képes indítólemez (CD) készítésére, ha olyan műveletet szeretnénk végezni, amely az operációs rendszert tartalmazó partíciót érinti.

 

 

partition_k.jpg
 

 

 

Minden felhasználó számára érdekes alkalmazás lehet az EASEUS Partition Manager, hiszen otthoni felhasználásra ingyenes, kezelése egyszerű és mindenre képes, amire a partíciók kezelésénél szükségünk lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.