Hirdetés

Ebben keményen odacsapott az Androidnak az iOS



|

Az almás eszközök 70 százalékán iOS 9 fut, a Marshmallow-nak kevesen örülhetnek.

Hirdetés

Az Android platformnak hatalmas közössége van, a rendszert viszont a gyártók alaposan testre szabják a különböző készülékekhez. A rendszer emiatt általában minden eszközön másképp néz ki. Ebből persze következik, hogy a frissítések sem egyszerre jönnek. 

Hirdetés

Ez gyakori probléma az Androidnál, ugyanis minden egyes új verzióra sokat kell várniuk a felhasználóknak, ha nem Nexus készülékük van. 

Az iOS ezzel szemben egységesen és ugyanakkor frissül minden Apple készüléken. Az elképzelés hatékonyságát mutatja, hogy az almás eszközök 70 százalékán már iOS 9 fut. 

A Google Android Marshmallow kiadása sem tegnap mutatkozott be, ennek ellenére a robotos készülékek mindössze 0,3 százalékán van még csak rajta. A Lollipop 26 százalékon áll, a két éves KitKat pedig 38 százalékon. 

A ti okostelefonotokon milyen rendszer fut most? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.