Hirdetés

Égi eszterga



|

A Windows Live SkyDrive szolgáltatás keretében a mai naptól Magyarországon is 5 gigabájtos tárhelyhez juthatnak a Live felhasználók.

Hirdetés

A SkyDrive a Windows Live felhasználói számára mától Magyarországon is elérhető. Ez lényegében egy ingyenes, 5 gigabájtos tárhelyet ad a Live felhasználóknak, mivel a SkyDrive integráns részét képezi a Windows Live szolgáltatásnak, éppúgy, mint a Live Messenger és a Live Hotmail, vagy éppen a Live Spaces közösségi- és blogoldal.

 

0527skydrive.jpg

 

A Microsoft sajtóközleményében azt írja, hogy a webes szolgáltatások és a kliensgépekre telepített szoftverek intelligens integrációjával kívánják elérni az ügyfelek legteljesebb "kiszolgálását". Ez más, mint a Google megközelítése, hiszen a keresőóriás elsősorban kliens nélküli alkalmazásokat kínál a Google-fiókhoz.

 

A Windows Live SkyDrive egyszerű és ingyenes módot kíván adni weben tárolt állományaink hozzáféréséhez és megosztásához. Az egyesek szerint nem is létező Web 2.0 szempontjából természetesen a megosztás a legérdekesebb, ennek három fokozatát ismeri a SkyDrive, három különböző - virtuális - területre osztja tárhelyünket. Az első a személyes terület, ez magától értetődően nem nyilvános, itt tárolhatjuk olyan adatainkat, amelyekre bármikor szükségünk lehet. A második a megosztott terület, ide kerülnek állományaink, melyeket bizonyos személyekkel meg szeretnénk osztani. Az utolsó pedig a nyilvános terület, az itt található adatokhoz bárki hozzáférhet, akit arra sodornak az internet hullámai.

 

A SkyDrive 5 gigabájtnyi tárhelyét bárki igénybe veheti, akinek van Windows Live azonosítója - akinek pedig nincs, az könnyen készíthet egyet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.