Hirdetés

Egy éves a Windows 7: 240 millió eladott licenc



|

A születésnap megünneplésére a Windows Team Blogban nyereményjáték indul.

Hirdetés

2009. október 22-én jelent meg a felhasználók számára is a Microsoft legújabb operációs rendszere, a ma első születésnapját ünneplő Windows 7. A redmondi vállalat okkal büszke legújabb OS-ére: egy év alatt 240 millió darab licenc fogyott a Windows 7-hez, amely ezzel a történelem leggyorsabb ütemben értékesített operációs rendszerévé vált.

 

Az elmúlt hónapban a piacon megtalálható PC-k nem kevesebb mint 93%-át kínálták előretelepített Windows 7-tel. Október 1-jén az operációs rendszer piaci részesedését 17%-ra becsülték, ezzel pedig a Windows 7 már második, a halhatatlannak ítélt Windows XP mögött.

 

A születésnap megünneplésére a Microsoft a Windows Team Blogjára invitálja a felhasználókat. Aki úgy dönt, részt vesz a meghirdetett nyereményjátékban, annak fel kell sorolnia 7 kedvenc dolgát a Windows 7-ben. Az írásokat egészen október 27-ig várják, majd véletlenszerűen sorsolnak egy nyertest, aki egy 320 dollár értékű csomagot kap. Ebben egy Windows 7 Ultimate operációs rendszer, és néhány matrica található, például a pozitív visszajelzésekkel fogadott Windows Live Essentials 2011-hez és a hó elején hatmilliomodik letöltését ünneplő Internet Explorer 9 bétájához. Az említett, nyereményjátékkal egybekötött blogbejegyezés itt található, a részletes játékszabályok pedig az alábbi linken olvashatóak.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.