Hirdetés

Egy fedél alá kerül az üzleti és magán Dropbox



|

Hamarosan egyszerre is kezelhető lesz a két eltérő típusú fiók.

Hirdetés

Tegnap délután a Dropbox sokak által régóta várt bejelentéssel állt elő, ugyanis a cég szerint a jövő év elejétől kezdve a magán és céges fiókok egyben is kezelhetőek lesznek, így az ügyfeleknek nem kell eldönteniük, hogy melyiket kötik be a számítógépeikre vagy egyéb készülékeikre telepített kliensprogramokba.

Hirdetés


A megvalósítás végfelhasználói szempontból szerencsére egyszerű: a céges fiókba pár kattintással beköthető lesz a magáncélra használt másik, így a webes felületen az előbbibe bejelentkezve, vagy éppen a szinkronizációs kliensprogramban ezt megadva elérhető lesz mindkettő tartalma. Természetesen az állományok „gyökérkönyvtáras” megoldással egyértelműen el lesznek szeparálva, így nem keverednek össze a tartalmak.


Ezzel együtt a vállalatok rendszergazdái is örülhetnek, hiszen a jövőben lehetőségük lesz távolról törölni a munkavállalók eszközein lévő céges állományokat, továbbá szabályozhatják, hogy a kliensprogramok mit szinkronizálhatnak le a helyi eszközökre. Összekapcsolt fiókok esetén természetesen nem tudnak majd belekukkantani a munkatárs magánhasználatú tárhelyébe.


Végül némi statisztika: a Dropbox 200 millió nem üzleti és 4 millió vállalati ügyféllel rendelkezik, a Fortune 500 lista cégeinek 97 százaléka használja a szolgáltatást.


(Forrás: ZDNet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.