Hirdetés

Egy hatásos védelmi csomag is jár a PC World előfizetőinek



|

Egy szimpla vírusirtó ma már kevés a biztonsághoz, komplett védelmi csomagra van szükség, amiből az egyik legjobb a Bitdefender megoldása.

Hirdetés

Fényévekkel előrébb vagyunk online védelem terén, mint pár évvel ezelőtt, de a hackerek, adathalászok is fejlődtek, ezért egy modern védelmi rendszertől jogos elvárás a komplex szolgáltatáscsomag. A Bitdefender Internet Security védelmi rendszerét több, független víruslabor által is az egyik legjobbnak ítélte, emellett a fejlesztők az extra szolgáltatásokról sem feledkeztek meg.

Biztonsági svájci bicska

Windowsos számítógépen teljes körű védelmi vonalat kínál a Bitdefender Internet Security, amelynek magyar nyelvű kezelőfelületét könnyedén meg lehet szelídíteni. Néhány finombeállítást ugyan jól elrejtettek a fejlesztők, a robotpilóta-javaslatok azonban segítenek a magas védelmi szint megtartásában.

Hirdetés

Ebbe a valós idejű vírusvédelmen felül adatcsomag-alapú hálózatvédelem, intelligens tűzfal és adathalászat elleni védelem is beletartozik, illetve a kéretlen leveleket is szűri a program. A még nem azonosított zsarolóvírusokkal szemben is hatékony preventív védelmet kapsz, sőt az Internet Security figyelmeztet, ha egy-egy program vagy akár a Windows elavult és frissítésre szorul.

A géped lelassulása miatt sem érdemes aggódnod, mert túl sok erőforrást nem igényel a Bitdefender, továbbá automatikus profilkezelést kínál. Felismeri, hogy éppen mire használod gépedet, és ennek megfelelően korlátozza vagy éppen engedélyezi a frissítéseket, kereséseket, háttérfeladatokat.

Az extra modulok között van a Wi-Fi-védelem és a hálózati álcázás, amellyel gépedet teljesen láthatatlanná teheted a helyi hálózaton. Az online bankoláshoz védett SafePay felületet kapsz automatikusan, amely a képlopókat, billentyűzetleütés-figyelő és távoli elérést kínáló programokat zárja ki, de hardvereidet, webkamerádat, mikrofonodat is védi a jogosulatlan hozzáféréstől. A felsorolás még mindig nem ér itt véget, böngészőbeépülőt telepíthetsz a nyomkövetések letiltásához, rendelkezésedre áll továbbá megbízható jelszókezelő és szülői felügyelet is.

Védelem a PC-n túl

Bár a szolgáltatások listája már így is tekintélyes, még korántsem teljes. Az Internet Securityben az extrát a fájlmegsemmisítő modul, illetve egy napi 200 MB forgalmat kínáló VPN segédprogram jelentik. A nagyobb, Total Security emellett hasznos rendszerkarbantartó eszközöket kínál, lopásgátlót notebookhoz, valamint macOS, Android és iOS rendszerek alá is telepíthető.

Ha szeretnétek még remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékokat kapni ajándékba, akkor fizessetek elő a havonta megjelenő PC World magazinra, a Prémium és a Gold csomagok mellé számtalan értékes ajándék jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.